Vegan MoFo: Roasted Parsnips and Potatoes with Curry

Standard

Curry Pastinaken und Kartoffeln

2 medium parsnips
2 medium potatoes
1 onion
oil
1/2 tsp. raz el hanout (or cumin)
1 tsp. sweet curry powder
salt
Preheat oven to 400 °F. Peel parsnip and potatoes and dice. Peel onion and cut in half and slice. Coat everything with a little bit of oil and roast for about 20 minutes. In the last 5 minutes add the spices and toss to coat everything evenly. Add salt to taste.
logo veganmofo2

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s