Vegan MoFo: Pumpkin gnocchi

Standard

kürbisgnocchi

1 c. pumpkin, cooked and pureed
1 c. whole wheat flour
1 c. all-purpose flour
1/4 tsp. nutmeg
1/2 tsp. salt

The pumpkin should be mashed while still hot. Sprinkle with salt and nutmeg and knead in the flour. Add flour as needed so that a smooth dough forms. Divide the dough into walnut-size pieces. Press down every ball with a fork and voilà: gnocchi. Bring a big pot of salted water to boil. Cook the gnoochi until they float to the top. You can saute garlic and sage in a little bit vegan margarine and add the gnocchi. Delish!

logo veganmofo2

Advertisements

»

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s